Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd. Az egyik legnagyobb szakmai konyhai szekrények gyártók Kínában,

Haza > hírek > Tartalom
Mi a különbség egy hagyományos festékkabin és egy fémfesték között?
- Jun 29, 2017 -

Mi a különbség a hagyományos festékszekrény és a fémfesték között?

A világos, stílusos megjelenésű festőszekrények képesek lesznek vonzani a figyelmünket, de gazdag konnotációval is rendelkezik, néha finom, finom, fényes és nedves, elegáns, gyönyörű hangulatú, kiemeli a báj és a nyugalom. Tehát mi a különbség egy hagyományos festékszekrény és egy fémfesték között?

1. anyagok

A sütéses festék egyfajta festék, PTFE alapú, erős rugalmassággal; És a fémfesték por, alumínium, rézpor és fémpor és más anyagok a bevonat konfigurációjából. Tehát az anyag egyike a fémfesték és a sütőfesték közötti különbségeknek.

2. teljesítmény

A festékanyag anyag maga és az egyetlen, hőállóság, szigetelési ellenállás, súrlódás és egyéb bevonatok nem dominánsak, ezért erős rugalmassággal és festékkel rendelkezik; Fémes festéket lobbanáspontokkal, így kiemelheti a termék textúráját, az anti-ultraibolya, az erős tapadás, a kemény film, a korrózióállóság és így tovább. Ismerje meg és ismerje meg a fémfesték és a sütőfesték közötti különbséget. Választhat festéket vagy fémfestéket ?.

3. előny

Mivel a fluororzsból és más pigmentekből és adalékanyagokból készült fémfesték nagyon jó teljességgel javíthatja a fogmosó réteg öntisztító tulajdonságait és élettartamát; A festék előnye, hogy nem ragadós és hőálló, nedvességállóságú és csúszásálló, kopásálló, amely különböző méretű és formájú termékek festésére használható.

4. ár

Széles körben használt autóipari fémes ecset, így a fémfesték ára lehet magas, és a technológia azt mutatják, még több kiváló minőségű, magas fényű festék és gazdag; Bár az ár alacsonyabb, de funkciója és alkalmazása nem veszik el a fémes festék. Ezért az ár a fémfesték és a sütőfesték közötti különbségek egyike

5. teljesítmény

A csiszolt fémfesték, nagyon fényes, de különböző színt is létrehozott, nem egyezik meg a vizuális értelemben, a szeszélyes csillogás nélkül; Festékszórás után a teljesítmény nagyon változatos, de nem fémes lobbanáspont.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: No. 99 Qingliu Dél-út, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kína