Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd. Az egyik legnagyobb szakmai konyhai szekrények gyártók Kínában,

Haza > hírek > Tartalom
A szekrény akril asztal vagy sütőlap jó?
- Jun 29, 2017 -

A szekrény akril tábla vagy sütőlap jó?

Sok vásárló vásárlása szekrények, törődik a szekrény lemez probléma, sokan vesznek figyelembe a szekrény akril lemez vagy festék lemez, akkor a szekrény akril lemez vagy festéklap jó?

1. mi az akril tábla?

Amint a név szerint az akril és akril lemezek használata a fő nyersanyagok, az akril egy vegyi alapanyag, és az akril lemez az akril tábla gyártásában előállított nyersanyagok felhasználása a környezeti biztonság és a tartós Széles körben alkalmazható szekrények, fürdőszoba szekrények és egyéb bútorok.

Az akril tábla előnyei és hátrányai

Akril lemez plaszticitás, és könnyen feldolgozható a különböző termékek

Az akril lemez hosszú élettartama és 3 évnél hosszabb lehet a többi anyagból készült más termékekhez képest

Az akril tábla tisztítása nagyon kényelmes, a felületnek foltjai vannak, csak használnia kell, törölje le óvatosan egy ruhával, tiszta

Az akril tábla színe gyönyörű, nagy fényerejű, nagyon kényelmes az emberek számára

Az akril keménység valamivel rosszabb, és nem ütközhet kemény tárgyakkal, az akril nem túl tűzálló, nem lehet hosszú idő és közvetlen érintkezés a magas hőmérsékleten.

2. mi a festéklap?

A festéklemez sűrűségű tábla mint alapfelület több közúti festés után, szárítás, polírozás és más folyamatok a szekrény fedélzetén, világos és könnyen tisztítható a jellemzőkkel, így nagyon alkalmas a konyhában. Festék fórumon szerint a permetező anyag különbözik, lehet osztani UV-festék, fémfesték, zongora festék és rendes festék ezeket.

A festékpanel előnyei és hátrányai

A festéklap felület sima, a film tele van és fényes. A háttérvilágításban, hogy megfigyeljük a felület nem lesz egyenetlen jelenség

Festéklap színe világos, választhat a különböző, akkor a különböző helymegosztás, mint a színes interphase, megfelelnek az ügyfelek igényeinek

A festéklemez felülete olyan, mint egy tükörfény, amely könnyű hatással van a konyharészek növekedésére

A festék alaplapja és a festékpor környezetbarát, magas hőmérsékletű sütés esetén a káros anyagok majdnem azonosak, az ajtó nem szagolja a szagokat.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: No. 99 Qingliu Dél-út, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kína