Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd. Az egyik legnagyobb szakmai konyhai szekrények gyártók Kínában,

Haza > hírek > Tartalom
Fürdőszoba szekrény karbantartása Tudás (1)
- Apr 24, 2017 -

1, fürdőszoba szekrény a kezelés, legyen könnyű felvonó könnyű, ne húzza kemény; Helyezve, a föld egyenetlen, kell lábat mat valódi;

2, ne tegye a napot a fürdőszobába, ne tegye túlságosan száraz helyen, megfelelő szellőzéssel;

3, a fürdőszoba szekrény repedések, és fel lehet használni keverés után festék és festék a dugó hosszú ideig tartani nem rossz, de a gittek és a pigmentek és a nyers pigment színének következetesnek kell lennie, hogy ne hagyja a hegeket;

Égő jelek: a tűzijáték a fürdőszobai szekrényben hagyta a rágcsálókat, ha a festék elszenesedett, a finom vonalak rétegébe csomagolható a fogpiszkáló kemény kendővel, finoman törölheti a nyomokat, majd egy réteget ecettel el lehet távolítani .

B forró jelek: a fürdőszobai szekrény fehér forró jeleket hagyott, általában amíg az alkoholt, a WC-vizet, a kerozin nedves ruhát fel lehet törölni.

C vízfoltok: borossal borított nedves ruhával a fürdőszobai szekrényben, elektromos vasfékekkel óvatosan nyomja meg a nedves ruhát, a jelek eltűnhetnek.

D habarcsok: a fürdőszobai szekrény festékfoltjai, amelyek nem érintik a festék alatt lévő fát, ugyanazt a szekrényt használhatják, azonos színű zsírkréta vagy pigmentekkel, a seb szekrényében, hogy fedje a kitett felületet, majd átlátszó körömlakkot vékony A réteg lehet.