Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd.

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd. Az egyik legnagyobb szakmai konyhai szekrények gyártók Kínában,

Haza > Rólunk

Hangzhou Rebon szekrények Co., Ltd. egy leányvállalata DE & E Holding Group Co., Ltd., amely található Jingjiang ipari övezet Xiaoshan kerület, Hangzhou City, Zhejiang tartomány, mindössze 10 percre a Hangzhou nemzetközi repülőtér.

厂房全景_编辑.jpg


Ez egy nagyszabású, korszerűsített vállalkozó, amely európai stílusú konyhai szekrények gyártására szakosodott, és különböző ajtóanyagokat kínál, mint például lakk, MFC, PVC, tömörfa és UV-ajtók. Az ISO9001 és az ISO14001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat a "China Famous Brand" és a "China Top Brand" elnyerte az állandó és megbízható minőséget, valamint a vezető piaci részesedést. A gyárban minden gép a Homag vagy a BIESSE márka.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


A Rebon szekrények büszkék vagyunk arra, hogy értékes pénztermelésű asztalosipari termékeket szállítanak minden méretű projekthez, a nagy és a kisebb léptékű fejlesztésekig. Termékpalettánk, szolgáltatásaink és műszaki ismereteink az iparágban egyaránt hiányoznak, áraink pedig rendkívül versenyképesek. A Rebon számos lakóépületet, valamint sok más projektet szállít szekrénybe, akár 10 országból több mint 100 házat / házat.


Kiváló szolgáltatást és versenyképes árat fogunk nyújtani Önnek, elvárjuk, hogy hosszú távú partnerévé váljon Kínában.